Мобилна апликација Тестови – Ауто школе

Креирањем ове апликације омогућили смо свим полазницима теоретске обуке за полагање возачког испита да на једноставан начин, путем својих мобилних телефона, савладају сво градиво и положе теоретски дио возачког испита штедећи вријеме и новац!
Сва теоретска питања прописана од стране надлежног Министарства Босне и Херцеговине су укључена у апликацији у моду „учење“ и „тестирање“.
Научите основна саобраћајна правила и прописе и тестирајте своје знање!

Политике приватности

Ове "Политике приватности" се односе на сајт testoviAutoskole.com (сајт за ауто тестове за полагање возачког испита) и андроид аликацију "Testovi Auto škole".

Политика приватности је посвећена заштити Ваше приватности и безбједности било које личне информације добијене од Вас.

Подаци о кориснику неће бити доступни трећој страни, осим у случају када је таква обавеза регулисана законом или када се сматра да је корисник дао сагласност на кориштење личних података у складу с Политиком приватности и заштите личних података.

сајт testoviAutoskole.com и Testovi Auto škole андроид апликација може у складу са законом прикупљати одређене податке о корисницима добивене током кориштења сајта и мобилне апликације (искључиво подаци о рачуналу и подаци о Интернет провајдеру).

Ове податке testoviAutoskole.com користи како би имао информације којима би побољшао сајт и његове садржаје додатно усмјерио и прилагодио публици која га посјећује.

testoviAutoskole.com сајт и Testovi Auto škole андроид апликација се обавезује да ће чувати приватност корисника сајта, осим у случају тешког кршења правила сајта или незаконитих активности корисника.

Линкови ка екстерним веб сајтовима

Трећа лица имају своје изјаве о заштити приватности и условима коришћења, те се с тога уредништво сајта testoviAutoskole.com и Testovi Auto škole андроид апликација, као ни власници истог, не могу сматрати одговорним за садржај и активности линкованих еxтерних веб сајтова.

Ипак, ми тежимо очувању интегритета testoviAutoskole.com сајта и Testovi Auto škole андроид апликације и добродошле су било какве примедбе и/или сугестије везане за линковане екстерне веб сајтове.

Оnline изјава о заштити приватности:

Ова изјава односи се искључиво на информације прикупљене путем сајта testoviAutoskole.com и Testovi Auto škole андроид апликације, а не на информације прикупљене другим путем (оffline).

Ваша сагласност

Преузимањем информација са сајта testoviAutoskole.com и Testovi Auto škole андроид апликације и коришћењем истог, сагласни сте са нашом изјавом о заштити приватности.